Ce este PIM POS?

Tip POS este un software special creat pentru a satisface nevoile fiecărui propietar de restaurante, hoteluri, cafenele, catering, spălătorii auto, fiind totodată o aplicație care se poate aplica și dezvolta indiferent de complexitatea solicitarilor.

Tip POS este o aplicație ușor de utilizat, flexibilă, ce își propune să îmbunătățească, extindă și să eficientizeze atât operațiunile personalului cât și cele ale managerului. Aplicația este compatibilă cu echipamente standard precum: computere, tablete, imprimante, case de marcat, scanere, cititoare carduri, fidelizare, sertare de bani. Toate celelalte caracteristici pot fi extinse în funcție de nevoile cientului.

O aplicație portivită afacerii tale

Cu PIM POS poți ușura munca angajaților și îți poți optimiza în timp profitabilitatea localului tău

Tip POS conține un modul specalizat de gestiune a hotelurilor cu opțiuni pentru: Configurare camere, Stare camere, Configurare rezervari, Tip rezervari, Facturi hotel și generare de rapoarte specificie: gradul de ocupare, situații camere, raport încasărt, raport clienți și inventar minibar.
Online sau offline

Aplicația de tip client-server permite atât accesarea informațiilor în mod offline cât și online pe diferite gestiuni la baza de date.

Mod tabletă

Funcționalitatea aplicației pe tablete, un plus în preluarea comenzilor la masă și transmiterea rapidă la bar și bucătărie.

Personalizare sală

Configurarea meselor pe săli și tipuri de sală este necesară - ajută la orientarea utilizatorului în spațiul de vânzare.

Fidelizare/Happy Hour

Opțiune pentru vânzarea cu prețuri personalizate pe clienți sau grupe de clienți, fără a încetini procesul de vânzare.

Rezervare mese

Ține evidența meselor rezervate pe intervale orare cu mesaje intuitive pentru utilizatori (se colorează mesele).

Împarte nota

În cazul în care unul dintre clienți pleacă mai repede și se doreste să platească parțial, există posibilitatea partajării notei.

Diferite tipuri de plată

Bon fiscal, factură, protocol (cu evidență detaliată) și posibilitatea introducerii de discount personalizat pe client.

Delivery

Ține evidența meselor rezervate pe intervale orare cu mesaje intuitive pentru utilizatori (se colorează mesele).

Vânzare rapidă

Opțiune pentru vânzarea rapidă, în cazul în care clientul dorește plata pe loc sau consumația acestuia poate fi transferată foarte ușor pe o altă masă.

Opțiuni back office

Achiziții marfă și situații stocuri
Oferă posibilitatea introducerii de mărfuri, materii prime, consumabile achizitionate și listarea documentelor primare. Controlul stocurilor pe intervale, stoc temporar, stoc final, fișă de magazie și necesar aprovizionare cu posibilități de filtrare.

Rețetar
Instrument necesar în descărcarea stocurilor în funcție de produsele finite vândute.

Rapoarte
Situații necesare pentru managementul activități: Vânzări, Stocuri, Achiziții, Raport Producție, Inventar.

Antecalculație
Optimizarea calculației privind prețul produselor finite pe baza rețetarului. Oferă funcții de ofertare pentru calculul.

Integrări
Permite integrarea cu ușurință a funcționalităților tip POS cu alte aplicații de gestiune și contabilitate.